Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poznáme vraha otca aj syna z Topoľníkov: Zahral sa na falošného nájomníka!

Jozef a Pavol násilne zomreli v tomto dome
Jozef a Pavol násilne zomreli v tomto dome (Zdroj: greb noviny.sk)

TRNAVA – Päť dní po tom, čo v rodinnom dome v Topoľníkoch objavili mŕtve telá Jozefa (†81) a jeho syna Pavla (†51), má polícia v rukách vraha! Ladislav S. (35), ktorý mužov najprv dobodal a potom aj kradol, mal svoj ohavný čin dôkladne premyslený. Deň pred tragédiou sa zahral na nádejného nájomníka, ktorého muži hľadali, a miesto činu si dopredu obhliadol.

"Dvoch mužov, 81-ročného Jozefa a 50-ročného Pavla našli mŕtvych v ich rodinnom dome v sobotu 1. septembra, k vražde prišlo pravdepodobne v noci z 30. na 31. augusta, kedy 35-ročný Ladislav S. z Čiližskej Radvane vnikol do objektu, na poschodí niekoľkými bodnými ranami usmrtil mladšieho a potom na prízemí staršieho muža," informoval trnavský policajný riaditeľ Bystrík Stanko. Potom si vrah odniesol televízor a odviezol sa na osobnom aute svojich obetí značky Fiat Brava, tmavomodrej farby.

"Do 72 hodín sme ho mali," dodal policajný riaditeľ. Páchateľ sa schovával u príbuzného v Šuľanoch, miestnej časti Horného Baru, kde našli aj ukradnuté predmety, odev, ktorý bol postriekaný krvou zavraždených i vražednú zbraň.

Páchateľ podľa Stanka odmietol vypovedať, jeho družka vo výpovedi uviedla, že spolu boli pred skutkom v dome u otca a syna na návšteve, pretože muži mali úmysel dom prenajať a dvojica si ho bola obzrieť. Ladislavovi S., predtým už niekoľkokrát súdne trestanému, hrozí za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy trest na 25 rokov až doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu