Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zlodeja, ktorý okradol Paľa Demitru (†36) čaká basa: Odsúdili ho na dva roky!

V tomto hoteli olúpili Paľa Demitru Zobraziť galériu (4)
V tomto hoteli olúpili Paľa Demitru (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Vyše roka po škandalóznej krádeži, kedy obvinený Jaroslav Z. okradol zosnulého hokejistu Pavla Demitru (†36), bolo konečne učinené spravodlivosti zadosť. Zlodej, ktorý si z jeho izby počas majstrovstiev sveta odniesol cenné osobné veci, bol odsúdený na dva roky!

Prípad krádeže notebooku, iPodu, hodiniek a iných vecí priamo z izby legendárneho hokejistu Pavla Demitru, ktorú mal na svedomí Jaro z Malaciek, sa konečne dostal pred súd. Po roku a pol bol bezcitný zlodej, ktorý sa ulakomil na osobné veci hokejistu, odsúdený na dva roky. Okresný súd vydal trestný rozkaz, ktorým bol obžalovaný uznaný za vinného zo žalovaných trestných činov a bol odsúdený k trestu odňatia slobody v trvaní 24 mesiacov, potvrdil rozsudok krajský prokurátor René Vanek. Jaro však s rozsudkom nesúhlasí a odvolal sa.

Demitra bol v tom čase zo straty osobných vecí nešťastný. „Stáva sa to na celom svete, ale nemalo by sa to stávať, sú to nepríjemné veci. Najhoršie je, že človek príde o osobné veci, na ktorých mi strašne záleží a mám k nim nejaký vzťah. Dúfam, že sa to nájde," povedal Demitra o krádeži, ktorá sa odohrala skoro ráno za dvermi č. 821. Veci, ktoré mu zmizli, si do izby odložil po tom, ako prišiel do hotela na raňajky. „Stalo sa mi to prvýkrát," dodal.

Jedna z izieb v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton, kde došlo ku krádeži
Zobraziť galériu (4)
Jedna z izieb v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton, kde došlo ku krádeži  (Zdroj: SITA)

 

Jaro v apríli minulého roka úradoval v luxusnom hoteli vedľa zimného štadióna, kde sa práve odohrávali hokejové majstrovstvá sveta. Zlodej si to namieril rovno pred dvere izby Pavla Demitru, ktoré sa mu neznámym spôsobom podarilo odomknúť a hokejistovi vybielil izbu. „Po vniknutí do izby odcudzil 1ks pánskych náramkových hodiniek zn. Grahame 20VAS, 1ks notebook zn. Apple Air, 1ks Ipod
a slnečné okuliare zn. RayBan,"
dodal Vanek.

Útočník Pavol Demitra tragicky zahynul v septembri 2011 pri leteckej katastrofe pri ruskom Jaroslavli. Charizmatický hokejista patril dlhé roky medzi opory reprezentácie SR. Odchovanec trenčianskeho hokeja pôsobil od sezóny 1993/1994 v zámorí a vypracoval sa na jednu z najjagavejších hviezd profiligy. V NHL hrával za kluby St. Louis Blues, Los Angeles Kings, Minnesota Wild a Vancouver Canucks. Ročník 2010/2011 absolvoval v tíme KHL Lokomotiv Jaroslavľ.

 

Zlodeja, ktorý okradol Paľa
Zobraziť galériu (4)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu