Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto krásne dievča zavraždil priateľ: Katka (†19) bojovala do poslednej chvíle!

Obeť chladnokrvného vraha Katka Gorejová Zobraziť galériu (3)
Obeť chladnokrvného vraha Katka Gorejová (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE - Obrovská tragédia sa odohrala v piatok na jednom z košických sídlisk na Braniskovej ulici. Po mileneckej hádke mal Marián B. (†21) na smrť dobodať svoju priateľku Katku Gorejovú (†19). Po hroznom čine spáchal samovraždu!

Motív chladnokrvnej vraždy je zatiaľ neznámy, hlavným podozrivým je však Katkin priateľ Marián, ktorý po otrasnom čine skočil z ich spoločného bytu na desiatom poschodí. Mladí milenci mali spolu bývať iba krátko a nešťastnej tragédii údajne predchádzala búrlivá hádka. "Žena bola niekoľkokrát bodnutá kuchynským nožom do oblasti krku, hrudníka a chrbta," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Políciu na miesto privolali susedia, ktorí z bytu osudného začuli obrovský krik. O tom, že krásna Katka bojovala o svoj mladý život naozaj do poslednej chvíle, svedčí aj krvavý fľak, ktorý sa ťahá asi šesť metrov od dverí bytu. Mladej Košičanke sa z rúk zúrivého priateľa však nanešťastie nepodarilo vyslobodiť a stiahol ju naspäť do bytu. Tam už dievča vydýchlo naposledy.

Milá a usmievavá. Tak si Katku pamätajú susedia a známi, ktorí si jej pamiatku uctili aj na futbalovom štadióne, ktorý často navštevovala. Mladé dievča bolo totiž skalnou fanúšičkou košického futbalového tímu. Na zápas jej kamaráti priniesli veľký transparent aj veniec s fotkami.

 

Toto krásne dievča zavraždil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

 

Prečo Marián konal ako konal, sa už nedozvieme. Po brutálnej vražde sa radšej, ako by mal zhniť v base, rozhodol skoncovať so životom. Na balkón bytu, v ktorom býval s Katkou, si vyniesol stoličku, postavil sa na ňu a skočil. Mladík sa tak pripravil o život pred očami policajtov, ktorí sa do zabarikádovaného bytu nevedeli dostať.

Ako informoval košický policajný hovorca: „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach začal trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu