Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Košičan násilím vymáhal od žien vymyslený dlh

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Zo zločinu vydierania a prečinu porušovania domovej slobody obvinili 31-ročného Milana z Košíc, ktorý od dvoch žien od januára až dosiaľ pod hrozbou násilia žiadal vyplatiť neexistujúci dlh.

Od 28-ročnej ženy v byte na Hrebendovej ulici v Košiciach pýtal úhradu vo výške 200 eur. "Keď žena uvedenú sumu odmietla uhradiť, tak ju udrel po tvári a povedal jej, že ak nezaplatí tak ju zbije, ako aj jej druha," informovala dnes krajská hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Na Stokráskovej ulici žiadal vyplatenie vymysleného dlhu vo výške 100 eur od 36-ročnej Košičanky za poškodenie bytu, v ktorom bývala u neho v podnájme. "Keď mu žena odmietla dať peniaze, tak ju sotil a vyhrážal sa jej bitkou. Zo strachu mu vyplatila v troch prípadoch sumu 100 eur," uviedla Mésarová. K obom ženám sa vrátil v máji a znova od nich pýtal pod hrozbou násilia peniaze.

"Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva až šesť rokov," dodala policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu