Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Muž s vytetovaným diablom sa utopil vo Váhu

Muž má nad pravou lopatkou vytetovaného diabla Zobraziť galériu (4)
Muž má nad pravou lopatkou vytetovaného diabla

BRATISLAVA/DOLNÁ STREDA – Prvé letné dni lákajú ľudí čoraz viac k vode. Muž, ktorého telo vyplavil Váh ešte koncom mája, zrejme doplatil na to, že sa k rieke vybral sám a nešťastne sa utopil.

Mŕtvolu muža našli policajti na brehu rieky Váh v Dolnej Strede. Pitva jednoznačne potvrdila, že neznámy muž sa v rieke utopil bez cudzej pomoci. Keďže nebožtík nemal pri sebe žiadne doklady, polícia sa snaží jeho totožnosť zistiť. „Muž mal pravdepodobne 50 až 60 rokov, obuté mal športové topánky značky Reebok a oblečené béžovo čierne kárované krátke nohavice značky Adidas,“ poskytla pre Topky opis trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Identifikáciu by mohlo uľahčiť aj výrazné tetovanie s obrázkom diabla, ktoré má muž nad pravou lopatkou. Pozostalí by ho mohli spoznať aj podľa 14-centimetrovej jazve na bruchu, ktorá mu ostala pravdepodobne po operácii pruhu.

Polícia prosí občanov, ktorí by vedeli poskytnúť informácie k totožnosti muža, aby sa prihlásili na bezplatnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu