Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Popletení zlodeji v Piešťanoch: Pri úteku vrazili do policajtov!

Zlodejov na úteku zastavilo policajné auto Zobraziť galériu (3)
Zlodejov na úteku zastavilo policajné auto (Zdroj: Trnavský hlas)

BRATISLAVA/PIEŠŤANY - Tomu sa povie smola! Muž po krádeži v piešťanskej cukrárni nezašiel príliš ďaleko. Dámska kabelka v rukách chlapa sa zdala podozrivá trnavským policajtom, ktorý sa rozhodli zlodeja skontrolovať.

V utorok podvečer sa na Winterovej ulici odohrala zábavná naháňačka. Potom, ako sa policajti k mužovi s kabelkou priblížili, dal sa na útek k autu, kde ho čakal komplic. Zlodeji vo všetkom zmätku zrejme zabudli na opatrnosť a autom to vpálili rovno do policajného auta. Podľa informácií portálu Trnavský hlas išlo o auto kukláčov. Policajti po zrážke zmätkárov spacifikovali a našli u nich ukradnutú kabelku s peňaženkou aj osobnými dokladmi.

Zadržanými mužmi sú Mário (27) zo Svodína a Pál (45) zo Štúrova, obaja boli v minulosti už viackrát súdne trestaní. Mladší Mário sa pri zadržaní snažil policajtov zmiasť a vydával sa za niekoho iného. Po jeho stotožnení však zistili, že po ňom pátrajú viaceré policajné útvary. Nakoľko sa sťažoval na bolesti, je hospitalizovaný v nemocnici. Starší bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre krádež, za ktorú je možné uložiť trest odňatia slobody na dva roky. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu