Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladíci z Košíc zbili chlapca do bezvedomia pre dve eurá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Obvineniu zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia 17-ročný Jakub, 17-ročný Štefan a 22-ročný Valter. Trojica začiatkom marca 2012 večer na Hradbovej ulici v Košiciach po vzájomnej dohode fyzicky napadla troch 17-ročných Košičanov.

Valter zozadu udrel sklenenou fľašou jedného z poškodených chlapcov. Ten sa dal spolu s druhým kamarátom na útek. Tretieho poškodeného obvinení stiahli na zem a pýtali si peniaze. Následne ho začali biť tak, že chlapec upadol do bezvedomia. Z vrecka bundy mu ukradli mobilný telefón a z vrecka nohavíc peňaženku s osobnými dokladmi a hotovosťou dve eurá.

Prvému poškodenému úderom fľaše do hlavy spôsobili zranenia s nezistenou dobou liečenia a práceneschopnosťou. Druhému napadnutému spôsobili zranenie s nezistenou dobou liečenia a práceneschopnosťou a krádežou vecí škodu za 450 eur. Traja obvinení sú stíhaní na slobode. V prípade dokázania viny hrozí Valterovi trest odňatia slobody na tri až osem rokov a dvom mladistvým polovica z tejto trestnej sadzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu