Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nedostal za mobil nálezné, pri úteku mu vypadla nelegálna zbraň!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Oznámenie o výtržnosti na bratislavskej Medenej ulici sa skončilo dnes zadržaním podozrivého 61-ročného muža a zaistením zbrane. Tú mal pri sebe napriek tomu, že na to nemá oprávnenie a navyše ide o zbraň, ktorá bola v roku 2004 nahlásená ako stratená.

Dnes popoludní polícia prijala oznámenie, že na Medenej ulici v Bratislave malo dôjsť k výtržnosti. Po príchode na uvedenú adresu muži zákona zistili, že v priestoroch spoločnosti sú rozbité vstupné sklenené dvere a v chodbovej časti sedí zranená osoba. Zraneným bol spomínaný 61–ročný muž, ktorého spacifikovali svedkovia udalosti.

Následným preverovaním na mieste sa doposiaľ zistilo, že muž vošiel na uvedenú adresu do spoločnosti s tým, že má záujem vrátiť nájdený mobilný telefón jednej zo zamestnankýň spoločnosti, ktorej telefón patril. Za telefón však od nej žiadal finančnú odplatu. Žena mu nevyhovela, načo chcel muž z kancelárie ujsť aj s mobilným telefónom.

V úteku sa mu pokúsili zabrániť viacerí svedkovia incidentu, pričom počas pokusu o útek prišlo k roztržke, pri ktorej tomuto mužovi vypadla strelná zbraň. Následne mal 61-ročný muž prepadnúť cez sklenené dvere, ktoré mu poranili hlavu. Za asistencie polície ho ošetrili v jednej z bratislavských nemocníc a následne ho predviedli ako podozrivého z protiprávneho konania na príslušné policajné oddelenie.

Zbraň policajti zaistili, v súčasnosti sa vykonávajú všetky potrebné úkony s cieľom vec náležite objasniť. Informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu