Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Po streľbe v Bratislave pri Troch vežiach mŕtvy Albánec!

Albánca strelec zasiahol do hrudníka Zobraziť galériu (6)
Albánca strelec zasiahol do hrudníka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Po streľbe, ku ktorej prišlo v piatok okolo 20.45 hod. na Bajkalskej ulici v Bratislave, zahynul 27-ročný kosovský Albánec. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Strieľalo sa pred jedným z podnikov v komplexe Tri veže, pričom mladého muža s poranením v oblasti hrudníka previezli do nemocnice v Ružinove, kde zraneniam podľahol.

Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave na mieste činu ihneď vykonali všetky potrebné úkony. "V rámci doterajšieho vyšetrovania sme zistili, že páchateľ sa doviezol pred podnik taxíkom zn. Škoda Octavia. Niekoľko minút na to mal vystreliť z doposiaľ nezistenej strelnej zbrane a z miesta činu ujsť," priblížila Kurucová.

Po strelcovi sa intenzívne pátra. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Polícia žiada o pomoc pri objasňovaní tohto trestného činu aj verejnosť. Zároveň vyzýva vodiča taxislužby, ktorý v čase okolo 20.30 hod. priviezol páchateľa k Trom vežiam, aby ihneď kontaktoval políciu.

Občania, ktorí by vedeli poskytnúť akékoľvek informácie k udalosti, môžu aj anonymne zavolať na linku 158, prípadne prísť osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu