Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milosrdná lož rovno na Vianoce: Slovenská speváčka ich strávi bez partnera!

Andrea Zimányiová Zobraziť galériu (4)
Andrea Zimányiová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Budú od seba! Slovenská speváčka Andrea Zimányiová (32) žije s o 20 rokov starším hudobníkom Jurajom Burianom (52) už 8 rokov, no napriek tomu Štedrý večer spolu netrávia. Ako nám umelkyňa priznala, je to ich tradícia a zatiaľ to meniť nechcú. Okrem toho sme zistili, že z jej úst dokonca počas sviatkov zaznie aj nejedno milosrdné klamstvo.

Muzikanti Andrea Zimányiová a Juraj Burian tvoria pár už 8 rokov, no za ten čas si spoločnú štedrú večeru ešte nepripravili. Andrea nám priznala, že ich zvykom je, že Vianoce zatiaľ trávi každý so svojou rodinou.

„Budeme ich tráviť klasicky v kruhu rodiny. Ja tak tradične chodím k mojej babke na Štedrý večer, keďže ona je sama, Juraj je tiež u svojich rodičov a potom my sa stretneme doma po tej večeri. To už máme takú tradíciu niekoľko rokov,“ priznala speváčka, ktorá netajila ani to, že nie každý darček ju poteší, no napriek tomu to nikdy dotyčnému nepovie.

„Jasné, že sa mi stalo, že ma niektorý darček nepotešil. Napríklad mama má taký iný vkus ako ja a kúpi mi o tri čísla väčšie niečo, tak potom sa tvárim, jejda, ďakujem, ale nikdy nepoviem.. Tak človek musí občas, ako sa hovorí, povedať tú milosrdnú lož. Ale všetko poteší, keď človek na vás myslí. Ale ja od nikoho nič nečakám, lebo môže byť niekto aj v ťažkej situácii, finančnej napríklad. Mňa vždy potešia tie domácky vyrobené,“ prezradila Zimányiová. Viac sa dozviete z videa.

Rozhovor Zimányová

Viac o téme: Andrea Zimányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu