Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Obrovský BIZÁR slávnej moderátorky: VŠETKY OČI na nej... Doslova!

Leomie Anderson Zobraziť galériu (2)
Leomie Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - V stredu večer si to všetky známa šoubiznisové postavičky namierili na newyorkskú Wall Street. Práve tam sa totiž konal ples MAC Viva Glam Billion Dollar Ball 2024, usporiadaný na oslavu 30. výročia spomínanej značky. Medzi pozvanými nechýbala modelka a moderátorka Leomie Anderson (31). A čo mala oblečené, bol obrovský bizár... Všetky oči na nej!

Známe krásky vedia, že zaujať v obrovskej šoubiznisovej konkurencii je náročné. Robia preto všetko možné, aby na červenom koberci zaujali. Neštítia sa nahoty, extravagancie, či absolútneho bizáru. Výnimkou nebol ani ples MAC Viva Glam Billion Dollar Ball 2024 ktorý sa v New Yorku organizoval pri príležitosti 30. výročia spomínanej značky. 

Pozvanie dostala aj 31-ročná britská modelka a moderátorka Leomie Anderson. No a práve ona bola jednou z tých, ktoré na seba okato pútali pozornosť. Doslova a dopísmena boli všetky oči na nej... A nielen prítomných hostí. Bývalý anjelik Victoria's Secret mal totiž na sebe komplet s dvomi veľkými očami - na hrudníku a tam dole. Veď pozrite sami! 

Obrovský BIZÁR slávnej moderátorky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leomie Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu