Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žiaľ herca z Harryho Pottera: Smrť milovanej manželky (†53)!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Slová plné smútku! Herec Warwick Davis (54), ktorý sa preslávil napríklad účinkovaním v čarodejnícke ságe Harry Potter, prežíva bolestné chvíle. Prišiel totiž o svoju milovanú manželku Samanthu. Mala len 53 rokov.

„Moja manželka, spriaznená duša, najlepšia priateľka, oddaná matka. Moja najobľúbenejšia ľudská bytosť. Horlivá podporovateľka všetkého, čo som urobil, zomrela. Jej odchod zanechal obrovskú dieru v životoch našej rodiny. Chýbajú mi jej objatia,” znie hercovo stanovisko, ktoré zverejnil Lucasfilm„Bola to výnimočná osobnosť, ktorá vždy videla život z tej lepšej strany. Mala svojím spôsobom zvrátený zmysel pre humor a vždy sa smiala mojim vtipom. Aj tým zlým,” dodal. 

Warwick Davis s manželkou Samanthou
Zobraziť galériu (3)
Warwick Davis s manželkou Samanthou  (Zdroj: Profimedia)

Samantha Davis zomrela 24. marca. Príčina smrti zatiaľ nebola zverejnená. V posledných rokoch však mala problém s mobilitou. 

Warwick a Samantha, ktorá sa tiež venovala herectvu, sa spoznali v roku 1988 pri nakrúcaní filmu Willow. O tri roky neskôr sa vzali a narodili sa im dcéra Annabelle (27) a syn Harrison (21). „Jej láska a radosť nás sprevádzali životom. Bola našou najlepšou priateľkou,” uviedli vo svojom stanovisku.

Manželia Davisovci v roku 2012 založili charitatívnu organizáciu Little People UK, ktorá sa zameriavala na pomoc ľuďom trpiacim achondropláziou, ktorú spoločne s deťmi trpeli. 

Warwick Davis s rodinou
Zobraziť galériu (3)
Warwick Davis s rodinou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Warwick DavisSamantha Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu