Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna Češka prišla na módnu šou so synom: Z tohto fešného tínedžera sú všetci paf!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (2)
Eva Herzigová (Zdroj: Profimedia)

MILÁNO - Pred pár dňami sa v talianskom meste módy konala šou, ktorú pri príležitosti svojho 40. výročia usporiadala značka Dolce & Gabbana. Na podujatí nechýbali mnohé hviezdy šoubiznisu. Medzi nimi aj úspešná rodáčka z českého Litvínová - modelka Eva Herzigová (51), po boku ktorej zažiaril jeden z jej synov.

Eva Herzigová je vo svete modelingu pojem. Presadila sa za hranicami svojej rodnej krajiny a mnohí ju dokonca označujú prívlastkom Marilyn Monroe Východu. Hviezdna kariéra však nie je tým jediným, čím sa krásna blondínka môže pochváliť. 

Galéria: Eva Herzigová

Popri kariére si s partnerom, ktorým je obchodník Gregorio Marsiaj, založili krásnu rodinu. Jej súčasťou sú ich traja synovia - Edward (11), Philiipe (13) a najstarší George (16).

Práve posledný spomínaný robil Eve garde na nedávnej módnej šou. Mladík bol dokonale nahodený a po boku svojej slávnej mamy sa cítil príjemne a uvoľnene. Dvojica spolu ochotne pózovala fotografom a mnohým pri pohľade na zábery napadne, že sa George ponáša práve na mamu. Uchytil by sa aj vo svete modelingu, čo poviete?

Slávna Češka prišla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eva Herzigová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu