Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Božská JLo si obliekla džínsy za takmer 600 eur: Preboha! To ich našla na smetisku?

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (4)
Jennifer Lopez (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Mnohé by si toto neobliekli! Že patrí Jennifer Lopez (54) medzi najväčšie hviezdy šoubiznisu, o tom niet pochýb. Je všestranne talentovaná, darí sa jej momentálne aj v súkromí a pre mnohé dámy je veľkou inšpiráciou. Z toho, v čom sa nedávno vybrala na prechádzku, si však príklad prosím neberte!

Galéria: Jennifer Lopez

Krásna tvár s minimom vrások, bezchybné telo a dokonalý cit pre módu. Jennifer Lopez síce v lete oslávi 55. narodeniny, avšak rozhodne ešte nie je na odpis. Tam ale určite patria džínsy, v ktorých sa nedávno premávala ulicami. 

Popovú divu totiž paparazzi nafotili v širokých rifliach, ktorých látka pôsobila tak, akoby sa umelkyňa kdesi poriadne zašpinila. Tento čudný kúsok doplnila jednoduchým topom a dlhým plášťom. Nechýbali zaujímavé topánky, či luxusná kabelka a okuliare. 

Ako informuje Page Six, čudesné džínsy stoja zhruba 620 amerických dolárov, čo je v prepočte 570 eur. Trend špinavého denimu sa v posledných rokoch v móde raz za čas vráti. Nemá však veľa priaznivcov... Čo si o takýchto kúskoch myslíte vy? 

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Lopez  (Zdroj: Profimedia)

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Lopez  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer LopezJLo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu