Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SMUTNÝ POHĽAD na hereckú ikonu (78): Po dlhom čase na verejnosti... Museli ju tlačiť na VOZÍČKU!

Liza Minnelli Zobraziť galériu (3)
Liza Minnelli (Zdroj: Profimedia/NBC/Will Hart)

BEVERLY HILLS - Herečka Liza Minnelli (78) má na svojom konte množstvo škandálov, no napriek nim patrí k veľkým hereckým ikonám. Svedčí o tom aj Oscar, ktorý získala v roku 1973 za film Cabaret. Aktuálne sa tmavovláska po dlhom čase opäť objavila na verejnosti. Pohľad na niekdajšiu divu bol však smutný... Bola viditeľne pochudnutá a blízki ju museli tlačiť na invalidnom vozíku!

Speváčka a herečka Liza Minnelli je dcérou slávnej Judy Garland a režiséra Vincenta Minnelliho. Umenie a úspech má preto v krvi. Aj vďaka vlohám od svojich rodičov sa z nej stala úspešná herečka, ktorá za svoje výkony pred kamerami získala niekoľko prestížnych ocenení. Tým najväčším bol určite Oscar, ktorého získala v roku 1973. 

Roky najväčšej slávy má Liza už za sebou a na verejnosti sa už veľmi neobjavuje. Po takmer roku ju však paparazzi z Beverly Hills v týchto dňoch nafotili, ako sa so svojimi priateľmi vybrala na večeru do reštaurácie. Pohľad na ňu bol však smutný... Niekdajšia diva je viditeľne pochudnutá a kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom aj pripútaná na invalidný vozík. Na ten jej pri vystupovaní z auta museli blízki pomáhať. 

SMUTNÝ POHĽAD na hereckú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Liza Minnelli

Viac o téme: Liza Minnelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu