Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa herečka sa na červenom koberci musela podopierať: Život jej komplikuje ZÁHADNÁ CHOROBA!

Anna Paquin Zobraziť galériu (4)
Anna Paquin (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Prežíva náročné obdobie. Anna Paquin (41) nedávno vzbudila na červenom koberci veľký rozruch. Oscarová herečka si totiž pri chôdzi musela pomáhať paličkou. Ako na margo toho uviedla, dôvodom sú dlhotrvajúce zdravotné problémy.

Anna Paquin patrí medzi najmladšie víťazky Oscara v histórii. Za úlohu vo filme The Piano z roku 1993 získala cenu za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe a na svoje konto si pripísala aj jeden Zlatý glóbus.

Nedávno však mierne vystrašila svojich fanúšikov na premiére filmu A Bit of Light, ktorý režíroval jej manžel Stephen Moyer. Paquin sa totiž na červenom koberci objavila s paličkou, ktorou si musela pomáhať pri chôdzi. 

Anna Paquin, Stephen Moyer
Zobraziť galériu (4)
Anna Paquin, Stephen Moyer  (Zdroj: SITA)

O svojom stave prehovorila pre magazín People, pre ktorý ozrejmila, že posledné 2 roky pre ňu neboli vôbec jednoduché. Kvôli chorobe, o ktorej nechcela hovoriť, totiž okrem ťažkostí s chôdzou trpí aj problémami s rečou, čo je pre ňu podľa jej slov poriadne náročné.

Následne sa herečka objavila aj v talk šou Today with Hoda & Jenna, kde však rovnako neuviedla žiadne detaily svojho zdravotného stavu. Zdroje magazínu People však uvádzajú, že by sa mala zo súčasných problémov časom plne zotaviť.

Anna Paquin
Zobraziť galériu (4)
Anna Paquin  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Anna Paquin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu