Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kanye a jeho žena opäť POHORŠOVALI: Silónky NA POL ŽRDE a ruka šmátralka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Odkedy sú Kanye West (46) a Bianca Censori (29) oficiálnym párom, nepútajú pozornosť ničím iným, ako svojím vzhľadom. Raper sa na svojej partnerke módne "vyžíva" a stajluje ju do outfitov, ktoré pohoršujú verejnosť. Aj na obchodné stretnutie išla tmavovláska v skutočne čudesnom oblečení. Silónky mala na pol žrde a... Objavila sa aj ruka šmátralka!

Nie je žiadnym tajomstvom, že práve Kanye West je ten, ktorý sa vo vzťahu stará o stajling svojich manželiek. Bolo tomu tak v manželstve s Kim Kardashian a inak tomu nie je ani pri Biance Censori. No zatiaľ čo pri prvej menovanej sa evidentne krotil, pri svojej druhej žene sa skutočne vyžíva. Až tak, že pani West svojím vzhľadom pohoršuje všade, kde sa objaví. 

A Kanye zo svojich módnych výstrelkov nepoľavuje ani pri oficiálnych obchodných stretnutiach. Paparazzi dvojicu nafotili na ceste na takýto meeting... A zatiaľ čo raper bol oblčený celý v čiernom, jeho polovička bola viac vyzlečená, ako oblečená. Na sebe mala len telovú "podprsenku" bez ramienok, ku ktorým mala oblečené neónovo žlté silónky a čierne lodičky. 

Spodnú časť outfitu mala navyše takpovediac na pol žrde. Polku zadku mala teda holú a Kanye si nenechal ujsť príležitosť si ho pri čakaní na výťah chytiť. Ktovie, ako toto obchodné stretnutie napokon dopadlo... 

Kanye a jeho žena
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu