Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna speváčka zverejnila INTÍMNU FOTO: Musí nosiť plienky!

Halsey Zobraziť galériu (3)
Halsey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Trápia ju nepríjemné zdravotné problémy! Americká speváčka Halsey (29) má na sociálnej sieti Instagram 31,6 milióna followerov, s ktorými sa neváha podeliť aj o pomere intímne detaily zo svojho života. Najnovšie tam zverejnila fotku, ktorú by svetu mnohí jedinci jednoducho neukázali.

Galéria: Speváčka Halsey

Spomínaný záber vznikol po tom, ako kráska absolvovala operáciu. Na bruchu jej vidno vpichy po laparoskopii. „Opäť mám na sebe plienky, ale tentokrát majú na sebe aspoň mašličky,” napísala k momentke Halsey, ktorá sa zároveň poďakovala lekárom, ktorí sa o ňu starali. 

Halsey
Zobraziť galériu (3)
Halsey  (Zdroj: Instagram/ iamhalsey)

Úspešná speváčka otvorene hovorí o tom, že trpí endometriózou. Ide o ochorenie, pri ktorom sa čiastočky sliznice maternice, nazvanej endometrium, nachádzajú mimo maternice. To spôsobuje ukrutné bolesti. Halsey ho lekári diagnostikovali, keď prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom. 

S endometriózou bojuje už pár rokov a absolvovala aj niekoľko operácii, ktoré sú podľa jej slov dosť bolestivé a nepríjemné. Aj popri týchto komplikáciách si splnila sen o dieťatku. Keď mala 23 rokov, dala si zamraziť vajíčka. V lete 2021 priviedla na svet svojho milovaného synčeka. 

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu