Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SMRŤ herca (†50) z obľúbeného seriálu: Zdrvení sú priatelia aj fanúšikovia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELE - Odišiel na večnosť! Počin The Office rozhodne patrí k najobľúbenejším seriálom všetkých čias a množstvo fanúšikov má aj na Slovensku. Spoza veľkej mláky dnes prišli smutné správy. A to, že herec Ewen MacIntosh, ktorý v ňom účinkoval, zomrel.

Ewen MacIntosh v seriáli stvárnil Keitha Bishopa. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa. Informovali o tom viaceré zahraničné weby, vrátane Daily Mail. Podľa všetkého ho na sklonku života sužovali zdravotné problémy. Jeho priatelia totiž vo vyjadreniach ďakovali zdravotníkom za ich prístup a opateru.   

Ewen MacIntosh
Zobraziť galériu (3)
Ewen MacIntosh  (Zdroj: profimedia.sk)

Na sociálnych sieťach sa hromadia smutné odkazy jeho kolegov a fanúšikov. „Som úplne zdrvený stratou môjho veľmi dobrého priateľa. Mnohi z vás ste ho poznali ako Keitha zo seriálu The Office, reagoval Ed Scott. „Bol to veľmi empatický, milý a naozaj dobrý človek. Posielam lásku jeho rodičom, bratovi, celej rodine a všetkým jeho priateľom,” dodal.

Reakciu na sociálnej sieti X zverejnil aj jeden z tvorcov seriálu The Office - Rick Geravis. „Toto je extrémne smutná správa. Zábavný a milý Ewan MacIntosh, známy ako Big Keith, zomrel. Nech odpočíva v pokoji,” napísal.    

Ewen MacIntosh
Ewen MacIntosh  (Zdroj: BBC )

Viac o téme: The OfficeEwen MacIntosh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu