Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Expresne rýchly ROZCHOD známej dvojice: Kopačky jej dal rovno na Valentína!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Dlho im to nevydržalo. Len pred pár dňami sme vás informovali o tom, že známy YouTuber Sean Evans (37) sa dal dokopy s hviezdou filmov pre dospelých Melissou Stratton. Podľa najnovších správ sa však Evans so svojou partnerkou na Valentína rozišiel.

Pred dvoma dňami sme vás informovali o tom, že známy YouTuber Sean Evans našiel svoju stratenú polovičku. Tou mala byť tvorkyňa obsahu pre dospelých Melissa Stratton. Dvojica spolu v uplynulých dňoch trávila veľa času a bok po boku sa objavili aj na Super Bowle.

Len pár hodín po tom, ako sa ich vzťah dostal na verejnosť, sa však objavili správy o tom, že Evans mal ich vzťah ukončiť. Podľa informácií TMZ mal počas Valentína zavolať Stratton a oznámiť, že sa s ňou rozchádza. 

Nepáčilo sa mu totiž, že sa ich vzťah prevalil, pretože ho chcel udržať v tajnosti. Zdoj z okolia pornoherečky povedal, že to bol pre ňu obrovský šok, keďže ju pozval na niekoľko verejných stretnutí vrátane spomínaného Super Bowlu. 

Stratton je vraj z rozchodu smutná, keďže verila, že to je medzi nimi vážne. Podľa jej názoru však cítil Evans tlak z jeho okolia. Dvojica si už prestala sledovať aj svoje profily na sociálnej sieti Instagram a vyzerá to tak, že ich vzťah je definitívne minulosťou. 

Sean Evans a Melissa Stratton už viac netvoria pár.
Zobraziť galériu (2)
Sean Evans a Melissa Stratton už viac netvoria pár.  (Zdroj: X/ KittyBaby_Cam)

Viac o téme: Sean Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu