Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SMÚTOK hollywoodskej hviezdy: Z Glóbusov utekala do nemocnice a teraz... Úprimnú sústrasť!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (4)
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA/Instagram K.B.)

LOS ANGELES - V nedeľu večer sa v Los Angeles odovzdávali prestížne ceny Golden Globes Awards 2024. Galavečera sa zúčastnila aj herečka Kate Beckinsale (50). Dlho sa však nezdržala, rovno z červeného koberta totiž utekala do nemocnice... A teraz zverejnila veľavravnú fotku. Fanúšikovia jej vyjadrujú úprimnú sústrasť!

Nedeľného odovzdávania cien Golden Globes Awards 2024 sa zúčastnila aj Kate Beckinsale. Obliekla si krásne šaty, na červenom koberci zažiarila, potom na pódiu odovzdala cenu a... Ako prezradili fotky, ktoré zverejnila v utorok na sociálnej sieti Instagram, rovno z galavečera utekala do nemocnice. 

Na záberoch sedí hviezda pri lôžku pacienta stále oblečená v slávnostnej róbe. Kto bol hospitalizovaný, nie je oficiálne potvrdené, no špekuluje sa, že ním bol herečkin nevlastný otec Roy Battersby. Minulý mesiac totiž Kate prosila fanúšikov o modlitby, pretože sa jeho zdravotný stav zhoršoval. 

SMÚTOK hollywoodskej hviezdy: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.B.)

SMÚTOK hollywoodskej hviezdy: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.B.)

„Potrebujeme zázrak,“ povedala vtedy. „Tento týždeň nabral ešte desivejší smer, ktorý sa týka zdravia môjho milovaného nevlastného otca Roya a potrebujeme každý malý kúsok lásky a nádeje, že sa mu podarí z toho dostať,“ pokračovala Kate s tým, že bude vďačná, keď mu fanúšikovia pošlú liečivú energiu. 

No všetko nasvedčuje tomu, že príbeh, bohužiaľ, neskončil pozitívne. Hollywoodska hviezda totiž po dvoch dňoch na sociálnej sieti zverejnila veľavravný obrázok - pochmúrnu čiernu. Sledovatelia tak herečke okamžite začali kondolovať. „Je mi to tak, tak ľúto. Roy bol taká krásna duša, s ktorou som mal absolútne potešenie stretnúť sa a porozprávať sa s ňou. Bolo to naozaj privilégium stretnúť takého skvelého muža. Všetku moju lásku posielam vám všetkým,“ napísal jeden z fanúšikov a v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie komentáre.

Mama Kate Beckinsale, Judy Lowe, si britského televízneho režiséra Roya Battersbyho zobrala na jej 50. narodeniny v roku 1997. Herečkin biologický otec Richard Beckinsale zomrel v marci 1979 na infarkt.

Viac o téme: Kate BeckinsaleGolden Globes 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu