Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárny Jim Carrey na AKTUÁLNYCH FOTO: Šokuje vás, ako dnes vyzerá!

Jim Carrey Zobraziť galériu (8)
Jim Carrey (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ho?! Hoci slávny herec Jim Carrey oslávi svoje 62. narodeniny až 17. januára, pred pár dňami usporiadal veľkú oslavu, na ktorej nechýbali viacerí jeho kolegovia. Narodeninová party neušla ani bulvárnym fotografom, ktorí si zmeneného umelca s nadšením fotili.

Jim Carrey v roku 2022 oznámil, že s herectvom plánuje skončiť. „Odchádzam do dôchodku. Pravdepodobne. Myslím to dosť vážne,” uviedol pre Access Hollywood„Ak anjeli prinesú nejaký scenár napísaný zlatý písmom a bude naozaj dôležité, aby ho ľudia videli, možno budem pokračovať. Ale teraz si dávam prestávku,” dodal. Slávny herec sa naozaj drží v úzadí a podľa vlastných slov sa chcel zamerať na umeleckú maľbu.  

To však nebola jediná zmena, na ktorú sa Jim odhodlal. Vo februári 2023 vyšlo najavo, že predáva svoje sídlo v Los Angeles.  

Jim Carrey
Zobraziť galériu (8)
Jim Carrey  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

V týchto dňoch sa hercovo meno spomína v bulvárnych médiách v súvislosti s narodeninovou oslavou, ktorú pre svojich priateľov usporiadal v luxusnej reštaurácii. Spoločne s ním sa zabávali napríklad Jimmy Kimmel, Bill Burr, Adam Sandler, Jeff Ross, Dustin Hoffman, či Seth Green. 

Mnohých pri pohľade na paparazzi zábery prekvapilo, ako Carrey v súčasnosti vyzerá. Momentálne má dlhé vlasy, s ktorými by ho možno nespoznali ani niektorí verní fanúšikovia. 

Jim Carrey
Zobraziť galériu (8)
Jim Carrey  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jim Carrey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu