Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zomrel herec (†79) z legendárnej série Star Trek: Bojoval so zákernou chorobou!

(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Fanúšikovia legendárnej série Star Trek sa počas dnešného rána dozvedeli smutnú správu. Vo veku 79 rokov zomrel americký herec a producent Mickey Cottrell, ktorý sa v tejto klasike objavil. O jeho smrti informovala jeho sestra Suzie, ktorá priznala, že trpel Parkinsonovou chorobou.

Mickey Cottrell sa vo filmovom svete preslávil ako herec a producent. Jeho zrejme najväčším počinom však bolo účinkovanie v sérii Star Trek, kde sa objavil v tituloch Star Trek: Vesmírná loď Voyager a Star Trek: Nová generácia.

Počas dnešného dňa sa však jeho fanúšikovia dozvedeli smutnú správu. Vo veku 79 rokov totiž zomrel v Los Angeles. O tejto udalosti informovala jeho sestra Suzie, ktorá priznala, že Cottrell trpel Parkinsonovou chorobou.

„Bol tým najzábavnejším bratom všetkých čias. Z detstva mám strašne veľa pekných spomienok. Spievali sme spolu, tancovali a robili všetky detské veci. Bol veľmi zábavný a plný života. Každá žena v susedstve ho obdivovala. Poznal skoro všetky filmy na svete. Keď som sa ho spýtala čokoľvek o filmoch, tak vždy vedel odpoveď," uviedla Suzie pre magazín Deadline.

Viac o téme: Mickey Cottrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu