Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka zo seriálového hitu je trojnásobnou mamou: Pribudol ďalší chlapček!

Yvonne Strahovski Zobraziť galériu (3)
Yvonne Strahovski (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ich rodinka sa rozrástla! Herečka Yvonne Strahovski (41), ktorá sa mnohým divákom spája najmä s účinkovaním v mimoriadne úspešnom seriáli Príbeh služobníčky, prežíva momentálne krásne chvíle. Stala sa totiž trojnásobnou mamičkou.

Úspešná kariéra nie je to jediné, čím sa táto austrálska herečka poľského pôvodu môže pochváliť. Po boku herca Tima Lodena našla svoje šťastie a v roku 2017 sa za neho po šiestich rokoch randenia vydala. Dvojica má spolu troch synov. Ten najmladší prišiel na svet v týchto dňoch. 

Radostnú správu oznámila herečka prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Tam zverejnila záber, na ktorom jej manžel drží dieťatko v náručí a ona mu dáva bozk na hlavičku. Meno synčeka ani jeho miery pyšní rodičia neprezradili. 

Zo slov Yvonne však pôrod tretieho synčeka bol pomerne rýchla záležitosť. „Vitaj chlapček náš. Čakali sme na teba a veľmi ťa ľúbime,” napísala okrem iného k vydarenej fotke herečka. K prírastku do rodiny jej pochopiteľne gratulujú nielen fanúšikovia, ale aj kolegovia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu