Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

V posteli mal slávne sexice, dovolenkuje s dcérou: Predviedla sexi obliny!

Rick Salomon Zobraziť galériu (3)
Rick Salomon (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Jeho meno sa spájalo s viacerými slávnymi sexicami... Reč je o profesionálnom hráčovi pokru - Rickovi Salomonovi (55), ktorý je verejnosti známy aj ako exmanžel Pamely Anderson či Shannen Doherty. V týchto dňoch sa však nevenuje žiadnej frajerke, ale chvíle oddychu trávi v spoločnosti milovanej dcéry.

Rick Salomon má za sebou viaceré nevydarené vzťahy. V priebehu rokov 1995 - 2000 mal za ženu herečku Elizabeth Daily, s ktorou má dve dcéry - Hunter a Tyson. Jeho druhou manželkou bola hviezda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty. Ich zväzok však nemal dlhé trvanie a v roku 2003 prišiel rozvod. V tom istom čase sa na internete objavilo jeho sexvideo s Paris Hilton. O štyri roky neskôr si sľuboval lásku a vernosť s Pamelou Anderson. Po desiatich týždňoch sa však rozviedli. V roku 2014 sa však zosobášili opäť. Ani tentokrát im to ale nevyšlo...

Nevedno, koho má Salomon po svojom boku v súčasnosti. Isté ale je, že starostlivosť o dcéry nezanedbáva. V uplynulých dňoch ho paparazzi nafotili na pláži s 25-ročnou dcérou Tyson. A pri pohľade na jej oblé krivky v bikinách je každému jasné, že to už dávno nie je malé dievčatko.    

Tyson Salomon
Zobraziť galériu (3)
Tyson Salomon  (Zdroj: profimedia.sk)

Tyson Salomon
Zobraziť galériu (3)
Tyson Salomon  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rick SalomonTyson Salomon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu