Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Spevák (†30) odpadol priamo na pódiu: Lekári ho nedokázali zachrániť... Masívny infarkt!

(Zdroj: Getty Images)

FEIRA DE SANTANA - Diváci boli svedkami obrovskej tragédie. Gospelový spevák Pedro Henrique počas svojho vystúpenia v brazílskom meste Feira de Santana odpadol a následne bol prevezený do najbližšej nemocnice. Tam však 30-ročnému umelcovi už nedokázali pomôcť.

Tragédia sa odohrala v meste Feira de Santana. Návštevníci náboženského vystúpenia boli svedkami obrovskej tragédie, keď priamo počas vystúpenia odpadol gospelový spevák Pedro Henrique.

Tomu okamžite pomohli prítomní a následne ho previezli do nemocnice. Tam mu však už nedokázali pomôcť. Podľa informácii Daily Mail po ňom zostala manželka a dcéra Zoe, ktorá sa narodila v októbri tohto roka.

K tragédii sa vyjadrilo aj nahrávacie štúdio Todah Music, s ktorým spevák spolupracoval. Podľa neho bol príčinou smrti masívny infarkt. „Takéto momenty sú v živote tie najťažšie a nedajú sa vysvetliť. Musíme pochopiť, že to bola Božia vôľa. Pedro bol veselý a priateľský človek. Rovnako tak skvelý a oddaný manžel a otec," uviedlo štúdio podľa spomínaného denníka. 

Viac o téme: Pedro Henrique
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu