Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

O moderátorovi Oscarov je rozhodnuté: Fanúšikovia sa môžu tešiť na slávneho komika!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Fanúšikovia najprestížnejších filmových ocenení sa konečne dočkali. Slávnostný večer, na ktorom si svetové osobnosti preberú Oscarov, sa budúci rok uskutoční 10. marca. Už v predstihu však bolo oznámené, kto sa ujme moderovania slávnostného večera, ktorý bude sledovať celý svet.

Fanúšikovia po minuloročnej 94. edícii Oscarov nehovorili o ničom inom, než o facke Willa Smitha, ktorú dal Chrisovi Rockovi. Do úzadia tak išli viaceré víťazstvá úspešných filmov či umelcov, ktorí sa na nich podieľali.

O moderátorovi Oscarov je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Rovnako tak sa v podstate zabudlo aj na moderátora celého večera. Tým bol už po tretíkrát známy zabávač Jimmy Kimmel, ktorý svoju úlohu zvládol na výbornú. Zrejme aj preto dostal šancu svoje schopnosti predviesť opäť.

„Som nadšený z toho, že vám môžem oznámiť, že sa vraciam ako moderátor Oscarov, ktorých odovzdávanie sa uskutoční 10. marca. Prosím, nechajte si to pre seba a ďakujem Akadémii," napísal Kimmel na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde mu už stihlo zagratulovať množstvo jeho fanúšikov.

Viac o téme: Jimmy Kimmel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu