Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herca po rozchode načapali s kolegyňou: Aj ona je už single!

Joshua Jackson Zobraziť galériu (2)
Joshua Jackson (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nový párik na obzore?! Na topkách sme vás nedávno informovali, že manželstvo herca menom Joshua Jackson (45) a krásnej Jodie Turner Smith (37) je v troskách. Pred pár dňami si umelec vyšiel do spoločnosti a garde mu robila iná známa kráska.

Správy o tom, že sa Joshua Jackson a Jodie Turner Smith rozvádzajú, šokovali mnohých. Dvojica si povedala svoje "áno" zhruba pred štyrmi rokmi a majú spolu 3-ročnú dcérku. Vždy pôsobili dojmom, že medzi nimi panuje silná príťažlivosť a nič nenasvedčovalo tomu, že by v ich vzťahu mali nejaké problémy.  

V uplynulých dňoch sa vo viacerých médiách objavili fotky herca, ktorý si užíval koncert s inou kolegyňou. A to s oscarovou kráskou Lupitou Nyong'o. Tá v týchto dňoch svetu tiež oznámila, že jej skrachoval vzťah so športovým komentátorom menom Selema Masekela, ktorý je od nej o 12 rokov starší. 

Pri pohľade na Joshuu a Lupitu by si mnohí povedali, že by tvorili pekný pár. Zdroj z ich okolia pre médiá však prezradil, že na spomínanom koncerte boli s väčšou skupinou priateľov a majú kamarátsky vzťah už roky. Nuž, ale človek nikdy nevie, kedy sa aj z priateľstva môže vykľuť láska... 

Joshua Jackson a Lupita Nyong’o
Zobraziť galériu (2)
Joshua Jackson a Lupita Nyong’o  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lupita Nyong’oJoshua Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu