Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna dvojica tri roky po rozchode šokuje: Svojej láske dali druhú šancu!

Maya Jama Zobraziť galériu (12)
Maya Jama

LONDÝN - Stará láska nehrdzavie... Svoje by o tom vedeli hovoriť aj obľúbená moderátorka Maya Jama (29) a jeden z najpopulárnejších britských hudobníkov Stormzy (30). Tí sa v roku 2020 rozišli, avšak v posledných mesiacoch sa špekulovalo o tom, že sa dali znova dokopy. Tieto dohady nakoniec potvrdili na spoločnej dovolenke v Grécku.

Rozchod tejto dvojice prekvapil mnohých ich fanúšikov. Maya Jama a Stormzy sa totiž spoznali ešte v čase, keď ani jeden z nich nepatrili medzi tak známe osobnosti, akými sú dnes. Ich vzťah vyzeral harmonicky a pôsobilo to dojmom, že ho nemôže nič ohroziť. 

Maya Jama
Zobraziť galériu (12)
Maya Jama  (Zdroj: SITA)

Ich láska sa však aj napriek tomu v roku 2020 rozpadla a podľa špekulácii za to mohla hudobníkova nevera. Ten sa odvtedy definitívne zaradil medzi najpopulárnejších britských spevákov a moderátorka v súčasnosti hviezdi v šou Love Island.

V posledných mesiacoch sa však začali objavovať špekulácie o tom, že si k sebe opäť hľadajú cestu. Nuž, a najnovšie zábery slávnej dvojice len potvrdzujú, že svojej láske dali druhú šancu.

Stormzy
Zobraziť galériu (12)
Stormzy  (Zdroj: SITA)

Denníku Daily Mail sa totiž podarilo získať fotografie moderátorky a speváka, na ktorých sa držia za ruky a pôsobia naozaj šťastne. Zostáva už len veriť, že tentokrát to tomuto sympatickému páru vydrží a ich láske sa už nič nepostaví do cesty.

Viac o téme: StormzyMaya Jama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu