Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

65-ročná herečka vyrazila fanúšikom dych: Ukázala sa úplne bez... Wau, to ako vyzerá?!

Michelle Pfeiffer Zobraziť galériu (5)
Michelle Pfeiffer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Šminky vôbec nepotrebuje! Že je Michelle Pfeiffer (65) krásna žena, nám dajú za pravdu asi mnohí. Ohúriť však vie nielen na červenom koberci, ale aj mimo neho. Slávna herečka sa s fanúšikmi aktuálne podelila o fotku nenalíčenej tváre a... Schytala za to samé chvály!

Z pribúdajúcich rokov si ťažkú hlavu robiť nemusí! Reč je o slávnej herečke Michelle Pfeiffer, ktorá má na konte účinkovanie v mnohých známych počinoch a môže sa pochváliť aj rôznymi oceneniami. Za slušný úspech možno smelo pokladať aj jej veľkú fanúšikovskú základňu. Na sociálnej sieti Instagram má aktuálne 3 milióny followerov. 

Pri tej príležitosti sa herečka podelila so svetom o záber, na ktorom pózuje bez štipky mejkapu a úsmevom na tvári. „Ďakujem všetkým, že ste tu so mnou,” napísala k fotke Michelle, ktorú hneď všetci zahrnuli komplimentami. 

„Si krásna žena. Zvnútra i navonok. Som tvoj veľký fanúšik,” znie jeden z mnohých pozitívnych komentárov. Slávnej herečke sa prihovorili aj jej nemenej známe kolegyne. „Si taká nádherná!” napísala jej napríklad Holland Taylor. 

 

Viac o téme: Michelle Pfeiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu