Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Speváčku naštvala fanúšička: Hodila po nej mikrofón! Pár hodín predtým... To snáď nie!

Cardi B
Cardi B (Zdroj: Profimedia)

LAS VEGAS - Tú neradno nahnevať! V poslednej dobe sa už viackrát stalo, že niektorí fanúšikovia sa počas koncertov nesprávali práve najvhodnejšie. Svoje by o tom vedela hovoriť speváčka Bebe Rexha, ktorá musela vyhľadať lekára, keď po nej návštevníčka koncertu hodila mobilný telefón. Zvláštna situácia nastala v uplynulých dňoch aj na koncerte Cardi B.

Nevedno, prečo to tí ľudia robia, ale v poslednom čase hádžu po umelcoch zvláštne predmety. Zranená Bebe Rexha totiž nie je jediná. Speváčka Pink sa stretla s popolom zosnulej ženy, na rappera, ktorý vystupuje pod menom Lil Nas, X letela umelá vagína a spevák Harry Styles bol už "obdarovaný" tampónmi, kvetmi či kuracím nugetkami. 

Na Cardi B počas sobotňajšieho vystúpenia v Las Vegas vychrstla fanúšička vodu. Či išlo o pomstu za to, že na ňu v horúčavách čakali dve hodiny, alebo čo tým sledovala, nevedno. Isté ale je, že speváčku naštvala tak, že tá po nej hodila mikrofón.   

Za zmienku stojí, že pár hodín predtým vystupovala umelkyňa v plážovom klube. Tam v istom momente hodila mikrofón po DJ-ovi, pretože jej skladbu prerušil skôr, než to ona čakala. Po svojom "útoku" nahnevane odišla z pódia. 

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu