Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa herečka sa na dovolenke utrhla z reťaze: "Citróny" jej takto vyliezali z plaviek!

Eva Longoria Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA - Chvíle oddychu si užíva plnými dúškami! Reč je o herečke menom Eva Longoria (48), ktorá sa spoločne s manželom a synčekom nachádza v slnečnom Španielsku. Tam sa nevyhla pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí si ju s nadšením fotili. Nuž, nečudo!

Eva Longoria, ktorá má dva roky pred okrúhlou päťdesiatkou, sa totiž môže pochváliť výstavnou postavičkou. Tú predviedla vo výrazných žltých plavkách, ktoré pútali pozornosť nielen farbou, ale aj strihom. Pri pohľade na herečku to totiž pôsobilo dojmom, že jej každú chvíľu vypadnú von prsia. 

Eva Longoria
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria  (Zdroj: profimedia.sk)

Krásna brunetka si oddych a chvíle voľna užíva naplno. V istom momente sa dokonca uprostred reštaurácie odviazala a priamo pri stoloch si zatancovala. Jej manžel - José Bastón sa síce nepridal, ale svoju lásku s úsmevom na tvári fotil a natáčal. 

Eva Longoria
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria  (Zdroj: profimedia.sk)

Popri zábave a chvíľach s milovanou rodinkou však Eva nezabúda na aktívnu formu oddychu. Zjavne si je veľmi dobre vedomá toho, že dokonalú postavu z leňošenia mať nebude. Dôkazom je aj fotka, ktorú pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame. Ako vidno, herečka ani na dovolenke nezabúda na cvičenie. „Zvyk je to, čo ťa ženie vpred,” napísala Eva, ktorej slová by si zrejme mnohí mohli zobrať k srdcu. 

Viac o téme: Eva LongoriaEva Longoria Baston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu