Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herecký svet a fanúšikovia v smútku: Oplakávajú smrť talentovaného herca (†48)!

Herecký svet a fanúšikovia smútia
Herecký svet a fanúšikovia smútia (Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Americký herec Jeffrey Carlson, ktorý sa preslávil na Broadway či v telenovele All My Children, zomrel vo veku 48 rokov. O jeho smrti informovalo viacero zdrojov na sociálnych sieťach, kde ľútosť nad tým vyjadrilo množstvo ľudí.

Jeffrey Carlson sa objavil na Broadway po prvýkrát v roku 2003 a počas jeho hereckej kariéry si tam zahral vo viacerých známych počinoch. Okrem toho sa objavil aj v televízii, kde účinkoval v jednej z najznámejších amerických telenoviel All My Children.

Počas včerajšieho dňa sa však sociálnymi sieťami začala šíriť šokujúca informácia o jeho smrti. Ako prvý o tejto smutnej správe informoval divadelný kritik a editor magazínu Time Out - Adam Feldman, ktorý o tom napísal na sociálnej sieti Twitter.

„Odpočívaj v pokoji Jeffrey Carlson. Bol hviezdou na Broadway (Billy in The Goat, Marilyn in Taboo) a aj v televízii (Zoe on All My Children). Bol výborným hercom a jeho smrť je veľkou stratou," napísal Feldman.

S talentovaným hercom sa rozlúčila aj divadelná spoločnosť Shakespeare Theatre Company. „Shakespeare Theatre Company zasiahla správa o smrti Jeffreyho Carlsona. Vďaka jeho talentu sa počas svojej kariéry dostal do televízii, na Broadway a našťastie aj k nám. Posielame lásku Jeffreyho rodine, priateľom, kolegom a všetkým, ktorým ho poznali a milovali," napísala spoločnosť na sociálnej sieti Facebook.

 

STC is saddened to learn of the recent passing of Jeffrey Carlson. Jeffrey gave beautiful and nuanced performances...

Posted by Shakespeare Theatre Company on Sunday, July 9, 2023

 

Viac o téme: Jeffrey Carlson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu