Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kevin Spacey sa OPÄŤ postavil pred SÚD: Slávny herec čelí ĎALŠÍM obvineniam zo sexuálneho napadnutia!

Kevin Spacey Zobraziť galériu (2)
Kevin Spacey (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čelí ďalším vážnym obvineniam! Americký herec Kevin Spacey (63) v posledných rokoch rieši jeden škandál za druhým. Viackrát totiž čelil obvineniam zo sexuálneho napadnutia a za rovnaké skutky je obvinený opäť. Na súde tak padli závažné obvinenia, ktoré jeho zlej povesti príliš nepomôžu.

Počas minulého roka zamietol súd v New Yorku žalobu, podľa ktorej mal známy herec sexuálne obťažovať len 14-ročného chlapca. Obvinení na jeho osobu však bolo v posledných rokoch poriadne veľa, a tak musí svoje skutky vysvetľovať opäť.

Momentálne prebieha súd v Londýne, kde je obžalovaný zo sexuálneho napadnutia štyroch mužov. Viacero zdrojov, ako napríklad Mirror, priniesli šokujúce výpovede priamo zo súdu, ktoré Spaceymu rozhodne meno nenapravia.

„Veľa z vás vie, že Kevin Spacey je známy herec, ktorý získal viacero ocenení. Podľa obžaloby je to však zároveň muž, ktorý sexuálne napáda iných mužov. Nerešpektuje hranice a ani osobný priestor a robí mu radosť, keď sa pri ňom ostatní cítia bezmocní. Je to sexuálny tyran," odznelo na súde.

Spacey čelí 12-tim obvineniam, ktoré samozrejme popiera. Prokurátor takisto vyzval porotu, aby sa nenechali ovplyvniť hviezdnym statusom herca. Z predošlých súdnych procesov vyšiel ako nevinný a uvidíme, ako to dopadne tentokrát.

Kevin Spacey
Zobraziť galériu (2)
Kevin Spacey  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kevin Spacey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu