Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka (58) šokuje: Erotické hrátky s inou ženou a... Prizeral sa tomu jej syn!

Elizabeth Hurley so synom Damianom Zobraziť galériu (4)
Elizabeth Hurley so synom Damianom (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nemajú s tým problém! Pre mnohých jedincov je debata s rodičmi na tému sex nepríjemná. Rovnako tak aj sledovanie nejakého eroticky ladeného počinu. Herečka Elizabethu Hurley (58) a jej 21-ročný syn Damian s tým problém nemajú. Nedávno na jednom takom dokonca spolupracovali.

Nielen fanúšikovia krásnej Elizabeth Hurley, ktorá nedávno oslávila narodeniny, vedia, že nepatrí do starého železa. Známa herečka totiž na svoj vek vôbec nevyzerá a pri pohľade na jej božské telo sú v úžase muži, ale rovnako tak aj ženy. 


Pozrite si tiež: Slávna herečka (58) oslávila narodeniny: V bikinách ako bohyňa a jej syn... To je neskutočná podoba!


Svoj šarm a pôvab najnovšie predviedla aj v pripravovanom erotickom thrilleri s názvom Strictly Confidential. V ňom podľa medializovaných informácií musela zvládnuť jemne pikantné scény s mladšou kolegyňou menom Pear Chiravara. Ako prezrádzajú úryvky z filmu, zvládla to priam na výbornú. 

TRAILER k filmu Strictly Confidential nájdete TU!

Zaujímavé je, že pod spomínaný počin sa ako režisér podpísal, jej 21-ročný syn Damian, pre ktorého išlo o režisérsky debut. Mladík si spoluprácu s mamou, s ktorou sú si veľmi blízki pochvaľoval. Rovnako tak verejne ocenil aj prístup a prácu ostatných členov štábu a ďalších hercov. 

Viac o téme: Elizabeth HurleyDamian Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu