Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hviezdna Elizabeth Hurley sa ukázala V PLAVKÁCH: 58 rokov... To FAKT?!

Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

THAJSKO - Hivezdna Elizabeth Hurley patrí k herečkám, ktoré doslova popierajú zákony prírody. Hoci má 58 rokov, vyzerá, že ešte neoslávila ani 30. Minimálne jej perfektné krivky, ktorými sa aj rada verejne pochváli. Aktuálne zverejnila zábery v plavkách... Veď pozrite sami!

Galéria: Elizabeth Hurley vyzerá v plavkách ako bohyňa.

Elizabeth Hurley púta pozornosť nielen svojim hereckým umením, ale v neposlednom rade aj vzhľadom. Veď napriek tomu, že o dva roky oslávi 60. narodeniny, postavu jej môžu závidieť aj o dve generácie mladšie ženy. Nie je to však zadarmo - dodržiava kombináciu zdravej výživy, dostatku spánku a pohybu. 

Netají sa dokonca tým, že prijíma výlučne organickú, ekologickú stravu, väčšinu zeleniny si navyše sama aj pestuje. Je majiteľkou farmy v Anglicku, kde sa venuje pestovaniu vlastnej zeleniny, ako aj výrobe a príprave vlastného mäsa zo zvierat, ktoré na farme chová. No a to sa v konečnom dôsledku odráža aj na jej vzhľade. 

A že je stále perfektný, dokazujú aj najnovšie zábery, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Herečka sa pochválila videom z bazéna, na ktorom je len v červeným mini bikinách. Pozrite, vyzerá božsky!

Viac o téme: Elizabet Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu