Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Herec z obľúbeného seriálu abstinuje už 33 rokov: Zverejnil silný odkaz!

Rob Lowe
Rob Lowe (Zdroj: TASR/AP/Christopher Smith/Invision)

LOS ANGELES - Fanúšikovia a kolegovia ho zahrnuli krásnymi reakciami. Rob Lowe (59) je dobre známy aj Slovákom. A to vďaka účinkovaniu v seriáli 911, ktorý u nás svojho času vysielala TV Joj. Herec v týchto dňoch na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil emotívny odkaz, ktorým dojal mnohých svojich followerov.

„Dnes, pred 33 rokmi som našiel uzdravenie a spoločenstvo, ktoré ma podporovalo na mojej neuveriteľnej ceste plnej vďačnosti,” napísal k fotke, na ktorej sa kúpe v oceáne slávny herec. „Môj život je plný lásky, rodiny, Boha, príležitostí, priateľov, práce, psov a zábavy,” dodal Rob, ktorého všetci zahrnuli vrúcnymi slovami. 

Rob svoj boj s alkoholom opisoval už v mnohých rozhovoroch. Netajil sa tým, že istý podiel na jeho uzdravení má aj legendárny spevák Steven Tyler. „Keď som abstinoval zhruba dva alebo tri týždne, tak mi zavolal, aby ma podporil. Povedal mi, že počul, že som na liečení a uistil ma, že robím správnu vec a zvládnem to,” uviedol herec. 

Ten je teraz podobnou oporou svojmu syovi Johnovi, ktorý tiež zvádzal boj so závislosťou. 28-ročný mladík abstinuje už 5 rokov.

Viac o téme: ROb Lowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu