Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MASAKER na kresťanskej škole: Slávna herečka pomáhala škôlkarom s útekom!

Melissa Joan Hart sa neubránila slzám. Zobraziť galériu (5)
Melissa Joan Hart sa neubránila slzám. (Zdroj: SITA a Instagram)

NASHVILLE - Opísala chvíle strachu a hrôzy! Včera počas dňa došlo na jednej súkromnej kresťanskej škole v meste Nashville k veľkej tragédii. Ozbrojená útočníčka usmrtila tri deti a troch dospelých... Hroznú situáciu na sociálnej sieti Instagram okomentovala slávna herečka Melissa Joan Hart (46), ktorá tam bola prítomná.

Melissa Joan Hart, ktorú si mnohí spájajú najmä s účinkovaním v obľúbenom seriáli Sabrina, mladá čarodejnica, je sama trojnásobnou matkou. Spoločne s manželom a synmi Masonom (17), Braydonom (15) a Tuckerom (10) žijú v Nashville, kde sa včera na kresťanskej škole strieľalo. 

Blondínka vo videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram, priznala, že jej synovia navštevujú školu, ktorá je hneď vedľa tej, kde sa masaker odohral. Spolu s manželom boli dokonca na mieste prítomní a pomáhali škôlkarom na úteku. „Vychádzali z lesa a snažili sa uniknúť pred strelcom. Pomohli sme im prejsť cez cestu a dostať tam aj učiteľov. Ja neviem, čo mám povedať. Je toho už dosť. Len sa modliť za rodiny,” uviedla herečka, ktorá premáhala plač.  

Seriálová Sabrina zároveň priznala, že už ide o druhú podobnú skúsenosť, ktorá sa v ich okolí udiala. „Našťastie sme všetci v poriadku,” dodala herečka, ktorá má podobne ako mnohí iní rodičia o svoje ratolesti veľký strach. 

Viac o téme: Melissa Joan Hart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu