Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

OBROVSKÁ RADOSŤ: Problémovej herečke sa splnil najväčší sen... Je TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

DUBAJ - Svetu oznámila tú najkrajšiu správu! Lindsay Lohan (36) veľmi dobre vie, aké to je spadnúť na dno. Aj ona patrí medzi niekdajšie detské a tínedžerské hviezdy, ktoré nezvládli slávu. V posledných rokoch však do jej života vstúpila láska a herečka momentálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života!

Porazila svojich démonov! Časy, keď herečka Lindsay Lohan plnila stránky bulváru v súvislosti s užívaním alkoholu a drog, sú nadobro preč. Umelkyňa sa odrazila od dna, zamilovala sa, vydala a už čoskoro k nej priletí bocian. Radostnú správu oznámila prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

„Sme požehnaní a nadšení,” napísala k fotke detského body budúca mamička. 

Ako pre tmz.com prezradila, dieťatko by malo prísť na svet v auguste. „Veľmi sa tešíme na príchod nového člena našej rodiny a tešíme sa na túto ďalšiu kapitolu nášho života,” uviedla Lindsay. Ako zdroj z jej okolia uviedol, herečka túžila po dieťatku už pred tým, než spoznala svojho manžela. Dokonca uvažovala o adopcii. 

Otcom dieťatka je 36-ročný finančník Bader Shammas, s ktorým sa dali dokopy 2020. Pochádza z Dubaja a dvojica si povedala svoje "áno" v júli 2022. 

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu