Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy módny návrhár (82) sa teší zo 6. dieťaťa: Syna mu porodila o 45 ROKOV MLADŠIA priateľka!

Roberto Cavalli Zobraziť galériu (3)
Roberto Cavalli (Zdroj: Profimedia)

RÍM - Jeden z najslávnejších módnych návrhárov Roberto Cavalli (82) momentálne prežíva obrovskú radosť. Jeho partnerka a modelka Sandra Nilsson (37) mu totiž porodila už jeho 6. dieťa. Informáciu potvrdil samotný Cavalli a vyjadril sa aj k tomu, ako sa obom darí.

Meno Roberto Cavalli pozná snáď každý fanúšik módy. Spoločnosť s týmto názvom bola založená v 70-tych rokoch minulého storočia a dnes patrí medzi to najlepšie, čo talianska móda ponúka. A jej zakladateľ a muž, podľa ktorého je firma pomenovaná, má momentálne obrovský dôvod na radosť.

Roberto Cavalli
Zobraziť galériu (3)
Roberto Cavalli  (Zdroj: Profimedia)

Aj napriek tomu, že už má úctyhodný vek 82 rokov, tak sa mu narodilo v poradí už jeho 6. dieťa. Syna Giorgia mu porodila jeho dlhoročná partnerka a bývalá modelka známeho pánskeho magazínu Playboy Sandra Nilsson.

Informáciu potvrdil pre magazín Novella 2000„Sandra je v poriadku a dieťatko je nádherné. Bolo veľmi emotívne vidieť ho priamo po tom, ako sa narodil. Volá sa Giorgio. Meno dostal po jeho starom otcovi, ktorého zastrelili nacisti, keď som mal 4 roky," povedal Cavalli.

Sandra Nilsson
Zobraziť galériu (3)
Sandra Nilsson  (Zdroj: Profimedia)

Módny návrhár má okrem svojho najmladšieho syna ďalších 5 detí, ktoré pochádzajú z jeho predchádzajúcich manželstiev. So svojou prvou manželkou Silvanellou Giannoni má deti Tommasa a Cristinu. So svojou druhou manželkou Evou Mariou Duringer má potom Roberta, Rachele a Daniele.

Viac o téme: Roberto Cavalli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu