Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

TRAGICKÉ SPRÁVY z nemocnice: Slávneho herca chcú odpojiť od prístrojov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Čaká ich náročné rozhodnutie! Na topkách sme vás nedávno informovali o tom, že herec Tom Sizemore (61) utrpel aneuryzmu mozgu a bol v kritickom stave prevezený do nemocnice. Tam sa jeho stav nijako nezlepšil. Podľa medializovaných informácií sa v súvislosti s ním hovorí už aj o ukončení života.

Tom Sizemore sa preslávil účinkovaním v mnohých obľúbených počinoch. Spomenúť možno filmy Zachráňte vojaka Ryana, Bod zlomu, Čierny jastrab zostrelený, Takí normálni zabijaci, či Pearl Harbor. V noci z 18. na 19. februára u neho doma zasahovala záchranka. Herec totiž utrpel aneuryzmu mozgu. 

Od tejto nešťastnej udalosti ubehol už viac ako týždeň a jeho manažér Charles Lago pre TMZ uviedol, že herec je naďalej v kóme a jeho stav sa nijako nezlepšil. Podľa jeho slov ošetrujúci lekári povedali pozostalým, že v jeho prípade už neexistuje žiadna nádej a aby rozmýšľali nad tým, že ho nechajú odpojiť od prístrojov. 

Ako tiež uviedol, hercova rodina sa poradí o ďalšom postupe a vydá stanovisko, v ktorom prezradí svoju voľbu. „V týchto náročných časoch vás žiadame o súkromie. Tomovi najbližší ďakujú za množstvo správ, modlitieb a podporu, ktorej sa im dostalo. Sú to ozaj náročné chvíle,” uviedol manažér. 

Tom Sizemore vo filme Zachráňte vojaka Ryana.
Zobraziť galériu (2)
Tom Sizemore vo filme Zachráňte vojaka Ryana.  (Zdroj: Dreamwork Pictures)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu