Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Príšerný účes slávnej herečky: Och, zlatko, fakt sa ti toto páči?!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (4)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Unavená tvár a účes, ako keby vyšla zo sprchy! Slávna herečka Kristen Stewart (32) sa momentálne nachádza v Nemecku, kde predsedá porote na berlínskom medzinárodnom filmovom festivale Berlinale. Prestížne podujatie odštartovalo práve dnes a umelkyňa i jej kolegovia z poroty pri tej príležitosti predstúpili pred novinárov. Avšak nedá sa povedať, že by Kristen ohúrila. Skôr naopak...

Slávna herečka spoločne s porotou odborníkov rozhodnú o tom, kto v rámci 73. ročníka festivalu dostane ocenenia Zlatý a Strieborný medveď. Organizátori už v minulosti, keď o Kristen Stewart hovorili, neskrývali nadšenie z jej hereckého talentu. A treba uznať, že ozaj právom patrí medzi uznávané herečky. 

Avšak, keď už je reč o módnom vkuse či úprave zovňajšku, tam má Kristen isté medzery. Síce je tvárou módnej značky Chanel, avšak líčenie a účesy, ktoré volí, jej na kráse príliš nepridávajú. Táto herečka navyše nepatrí medzi tie celebritné krásky, čo musia vyzerať tip-top za každých okolností. 

Na festivale stihla Kristen zatiaľ vyvetrať len jeden outfit. A to vzorovaný nohavicový kostým, v ktorom pútala pozornosť preto, lebo pod sakom nemala nič, ani podprsenku.

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (4)
Kristen Stewart  (Zdroj: SITA)

Čo sa týka úpravy zovňajšku, herečka zvolila jemné líčenie a jej tvár vyzerala akosi unavene. Poriadnym sklamaním však bol jej čudesný účes. Kristen totiž pôsobila dojmom, akoby práve vyšla zo sprchy a nestihla si vlasy usušiť. Vám sa takýto účes páči?

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (4)
Kristen Stewart  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kristen StewartBerlinale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu