Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúce ODHALENIE: Kedysi detská hviezda, dnes... Účinkuje v PORNE!

Dan Benson v obľúbenom seriáli Kúzelníci z Waverly Zobraziť galériu (2)
Dan Benson v obľúbenom seriáli Kúzelníci z Waverly (Zdroj: Disney Channel)

LOS ANGELES - Úplne zmenil svoju cieľovú skupinu! Dan Benson (35) sa do povedomia verejnosti dostal účinkovaním na obrazovkách televíznej stanice Disney Channel, kde v seriáli Kúzelníci z Waverly stvárnil Zekeho Beakermana. Pred kamerami a objektívmi je stále aktívny, avšak... Teraz pôsobí v pornobiznise!

S prekvapivým odhalením prišiel samotný herec, ktorý na svojom TikToku vysvetlil, ako k tejto profesijnej zmene u neho došlo. 

Dan Benson
Zobraziť galériu (2)
Dan Benson  (Zdroj: Disney Channel)

Keď Benson v období rokov 2007 - 2012 účinkoval v spomínanom seriáli, dostával množstvo správ od dievčat, ktoré mu vypisovali, že je atraktívny. A po rokoch ho tiež mnohé kontaktovali s tým, že spomínali jeho hereckú kariéru v obľúbenom seriáli. „Potom sa ukázalo, že tie ženy nie sú tým, za koho sa vydávali. Nuž, a posielať im moje nahé fotky nebol dobrý nápad. Zverejnili ich na rôznych internetových stránkach,” uviedol Dan. 

Spočiatku bol z toho v šoku a usiloval sa o to, aby pikantné zábery z webu zmizli. Neskôr sa ale rozhodol, že sa s tým vysporiada iným spôsobom. „Namiesto toho, aby som tým ľuďom dovolil predávať moje súkromie, tak som to začal predávať sám,” povedal k tomu. 

V priemysle pre dospelých pôsobí od minulého roka. „Zažil som veľké množstvo zábavy a stretol som veľa skvelých ľudí,” uviedol Benson, ktorý je podľa vlastných slov za túto zmenu vďačný. Nuž... 

Viac o téme: Dan Benson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu