Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Beverly Hills 90210 skončila v nemocnici: Zdravotné komplikácie pred Vianocami... Nemohla dýchať!

Tori Spelling Zobraziť galériu (9)
Tori Spelling (Zdroj: Instagram T.S.)

LOS ANGELES - Známa americká herečka Tori Spelling (49) musí tesne pred Vianocami riešiť zdravotné ťažkosti. Kvôli problémom s dýchaním totiž skončila v nemocnici. Navyše musela čeliť nepríjemnej kritike od ľudí, ktorí tvrdia, že svoje problémy len predstiera. Blondínka im však na to poslala jasný odkaz.

Tori Spelling sa do povedomia ľudí dostala vďaka viacerým televíznym projektom, ako sú napríklad Scary Movie 2 či Tajomný dom. Najväčšiu slávu jej však jednoznačne priniesol populárny seriál Beverly Hills 90210, v ktorom stvárnila Donnu.

Blondínka je päťnásobnou matkou, a tak prípravy na každý sviatok prežíva so značným nadšením. Inak tomu nie je ani v prípade Vianoc. Avšak v týchto dňoch musela blondínka riešiť poriadne nepríjemnosti. Kvôli závratom, vysokému tlaku a problémom s dýchaním skončila v nemocnici. Ako býva zvykom, fanúšikov o tom dala vedieť prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram. 

Tori Spelling
Zobraziť galériu (9)
Tori Spelling  (Zdroj: Instagram T.S.)

Ako informuje Us Weekly, k fotke z nemocnice napísala: „Od minulej noci som v nemocnici. Mala som vysoký krvný tlak a šialené závraty. Doktori už spravili veľa vyšetrení." Tento príspevok však nakoniec vymazala. A dôvod?

Viacerí ľudia ju obvinili, že svoje problémy zbytočne nafukuje. Rovnako sa im nepáčilo, že sa Spelling sťažovala, že sa cíti príliš zle na to, aby pracovala alebo čokoľvek robila. „Čo keby ste nabudúce ukázali láskavosť namiesto pochybností? Pre ľudí, ako som ja, je nepracovať nočná mora. Ja som vorkoholik. Vždy si vyberiem prácu," odkázala prostredníctvom príbehov na Instagrame herečka.

Či sa jej zdravotný stav zlepšil a cíti sa lepšie, zatiaľ nevedno. Ostáva ale dúfať, že sviatky strávi doma, v kruhu svojich najbližších. 

 

Viac o téme: Tori Spelling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu