Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PREKVAPIVÉ GESTO oscarového herca: Ukrajinskému prezidentovi daroval... Fíha, veľmi vzácnu vec!

Sean Penn a Volodymyr Zelenskyj Zobraziť galériu (6)
Sean Penn a Volodymyr Zelenskyj (Zdroj: SITA)

KYJEV - Americký herec Sean Penn (62) urobil nečakané gesto. Počas svojej aktuálnej návštevy Ukrajiny sa opäť stretol aj s prezidentom tejto krajiny Volodymyrom Zelenskyjm (44), ktorému požičal svojho Oscara. Zároveň mu dal jasne najavo, za akých okolností mu ho má vrátiť.

Sean Penn sa od začiatku vojny objavil v Ukrajine už viackrát. Zelenskyj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram povedal, že sa jednalo už o jeho tretiu návštevu. Tentokrát však priniesol ukrajinskému prezidentovi výnimočný darček.

Americký herec mu totiž venoval jedného zo svojich dvoch Oscarov. V krátkom videu, ktoré prezident zverejnil, dal Penn jasne najavo, že si želá, aby Ukrajina vyšla z tohto konfliktu víťazne. „Je to len symbolická a hlúpa vec, ale keď viem, že tu táto vec bude s tebou, budem sa cítiť lepšie. Keď túto vojnu vyhráte, prines mi ju späť do Malibu. Som rád, že tu zostane aspoň malý kúsok zo mňa," povedal hviezdny herec vo videu.

Sean Penn a Volodymyr Zelenskyj
Zobraziť galériu (6)
Sean Penn a Volodymyr Zelenskyj  (Zdroj: SITA)

K videu Zelenskyj napísal: „Sean Penn prišiel na Ukrajinu už tretíkrát odvtedy, ako sa začala vojna. Tentokrát bolo však naše stretnutie špeciálne. Sean priniesol jeho sošku Oscara ako symbol viery vo víťazstvo našej krajiny. Bude na Ukrajine, až pokým sa tento konflikt neskončí," napísal prezident Ukrajiny.

 

Viac o téme: Sean Penn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu