Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

ŠOK pre poslucháčov rannej šou: Moderátor (†55) zomrel priamo počas vysielania!

(Zdroj: Getty Images)

IPSWICH - Zomrel pri tom, čo miloval! Počas včerajšieho rána zostali viacerí poslucháči rádia GenX Radio zaskočení, keď sa vysielanie odrazu prerušilo. Dôvodom nečakanej pauzy bola smrť DJ-a Tima Gougha (†55), ktorý zomrel počas toho, ako zabával poslucháčov.

GenX Radio poznajú hlavne obyvatelia grófstva Suffolk v Anglicku. O program tohto rádia staral aj DJ Tim Gough, ktorý vysielal aj včera ráno. Približne o 7:50 sa však vysielanie prerušilo...

Fanúšikovia rádia sa v priebehu dňa dozvedeli veľmi smutnú správu. Spomínaný moderátor a DJ totiž počas vysielania zomrel. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je oficiálne potvrdená. Miestne média ale špekulujú o podozrení na infarkt.

O celej informácii informovalo samotné rádio na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. „S najhlbším zármutkom vás musíme informovať o smrti nášho drahého priateľa a moderátora rannej šou Tima Gougha. Zomrel počas moderovanie svojho programu. Naša láska smeruje k jeho rodine, synovi, sestre, bratovi a jeho matke. Tim robil to, čo ho bavilo. Mal 55 rokov," napísalo rádio.

 

It is with the heaviest of hearts that I have to inform you, our dear friend and breakfast host Tim Gough passed away...

Posted by GenX Radio Suffolk on Monday, October 24, 2022

Denníku The Sun sa podarilo získať aj vyjadrenie výkonného riaditeľa spomínaného rádia Jamesa Hazella. „Tim bol veľmi skúsený a talentovaný vysielateľ. Jeho ranná šou mala veľké množstvo fanúšikov. Osobne som sa s ním poznal 30 rokov. Bol to milý, starostlivý a zábavný chlapík, ktorého sme ja a moja rodina milovali," dodal Hazell.

Viac o téme: Tim Gough
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu