Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsexi seriálová sekretárka má už 54 rokov: Aha, ako fantasticky vyzerá!

Jane Krakowski v seriáli Ally McBealová Zobraziť galériu (8)
Jane Krakowski v seriáli Ally McBealová (Zdroj: 20th Century Fox Television)

NEW YORK - Jedným zo seriálov, ktoré na prelome milénia zaznamenali veľký úspech, bol aj počin Ally McBealová. V ňom účinkovala aj herečka Jane Krakowski, ktorá stvárnila sexi sekretárku. Blondínka oslávi v utorok 54. narodeniny, avšak pri pohľade na ňu nám dáte určite za pravdu, že na svoj vek nevyzerá.

Úspešný seriál z právnického prostredia - Ally McBealová, v ktorom stvárnila ústrednú postavu Calista Flockhart, sa nakrúcal v rokoch 1997-2002. Jane Krakowski v ňom stvárnila zvedavú a atraktívnu sekretárku Elaine. Hoci išlo o vedľajšiu postavu, blondínka bola za svoj výkon nominovaná napríklad na Zlatý Glóbus. 

Kráska je pred kamerami stále aktívna. Vďaka speváckemu a tanečnému nadaniu je však úspešná aj na doskách, ktoré znamenajú svet. Aj preto nechýbala na slávnostnej premiére muzikálu 1776, ktorá sa vo štvrtok konala na Broadwayi. 

Jane, ktorá v utorok oslávi svoje 54. narodeniny, si obliekla výrazné šaty, ktoré odhalili jej dokonale tvarované nohy. Ich výrazná ružová farba a herečkino opálené telo vytvorili priam dokonalú kombináciu, ktorá jej nepochybne zaručila obdivné pohľady prítomných. 

Jane Krakowski
Zobraziť galériu (8)
Jane Krakowski  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ally McBealJane KrakowskiAlly McBealová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu