Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Známa kráska rozpálila fanúšikov: Ukázala sa im v nahých plavkách!

Vicky Pattison Zobraziť galériu (3)
Vicky Pattison (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Britská televízna osobnosť Vicky Pattison (34) má vďaka svojmu účinkovaniu vo viacerých britských šou pomerne veľkú fanúšikovskú základňu. To vidieť aj na jej profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 5 miliónov sledovateľov. Práve s nimi sa nedávno podelila o poriadne horúci záber.

Vicky Pattison sa preslávila vo viacerých televíznych šou vo Veľkej Británii. Jej popularitu sa rozhodli využiť aj televízni producenti, a tak sa dokonca dočkala aj vlastného televízneho programu s názvom Judge Geordie.

Vicky Pattison
Zobraziť galériu (3)
Vicky Pattison  (Zdroj: Instagram)

Televízne vystúpenia jej priniesli aj značnú slávu, z ktorej ťaží dodnes. Len na profile na sociálnej sieti Instagram má totiž táto Britka 5,2 milióna sledovateľov. A práve tam svojim fanúšikom pripravila šteklivé prekvapenie.

Pochvália sa im totiž sériou fotiek, ktoré vznikli počas uplynulého mesiaca. „September, bol si úžasný. Zažila som plno úžasných skúseností, lekcii a špeciálnych momentov, ktoré som mohla zdieľať s mojim milovanými. Cítim sa veľmi šťastne. Nemôžem sa dočkať, čo prinesie október. Mám veľmi rada pohodlné noci strávené pred televíziou, spoločný smiech s mojim kamarátmi a prácu, ktorá rozžiari moju dušu," napísala v príspevku sympatická kráska.

Súčasťou vybraných záberov je aj fotka, na ktorej pózuje v bikinách telovej farby. V tých musela z diaľky pôsobiť dojmom, akoby bola nahá. Vicky sa môže pochváliť perfektnou postavou. Fanúšikovia to poriadne ocenili hlavne prostredníctvom komentárov. Ako sa figúra tejto známej krásky páči vám?

Viac o téme: Vicky Pattison
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu