Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa speváčka vyrazila ľuďom dych: Po Paríži behala s holým zadkom!

Halsey Zobraziť galériu (11)
Halsey (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Americká speváčka Halsey (28) je populárna nielen vďaka svojmu hudobnému talentu, ale aj vďaka zaujímavému šatníku. Zmysel pre módu potvrdila napríklad včera počas parížskych módnych dní, kde sa to hemžilo fotografmi. Tých (a nielen ich) zaujala poriadne odvážnym outfitom, ktorý na túto udalosť zvolila.

Talentovaná speváčka patrí medzi známe tváre svetovej hudby. Jej spolupráca s kapelou The Chainsmokers na skladbe Closer priniesla umelkyni celosvetovú slávu, keďže túto piesen si na sociálnej sieti YouTube pozrelo už viac ako 2,8 miliardy fanúšikov. 

Halsey však dokáže zaujať aj v iných smeroch, ako je hudba. Módne kúsky z jej šatníka totiž dokážu ľuďom neraz vyraziť dych. Inak tomu nebolo ani počas parížskych módnych dní, ktoré si hudobníčka nenechala ujsť.

Tam sa objavila v outfite, na ktorý by množstvo dám odvahu rozhodne nenašlo. Jej nohy totiž zakrývala len priesvitná sukňa, ktorá odhaľovala všetko, čo sa pod ňou skrývalo. Všetkým tak ukázala zadok len v tango nohavičkách. 

Halsey
Zobraziť galériu (11)
Halsey  (Zdroj: Profimedia)

Halsey
Zobraziť galériu (11)
Halsey  (Zdroj: Profimedia)

Speváčka je od leta minulého roka matkou jej prvorodeného syna Endera (1). Toho má s tureckým filmovým producentom Alevom Aydinom (39). Aj napriek tomu, že už sa dlhšiu dobu hovorí o ich zásnubách, pár to oficiálne nepotvrdil. 

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu