Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárny Coolio miloval túto ženu: Šialené, čo mu tolerovala a... POHREB NEBUDE!

Mimi Ivey a Coolio Zobraziť galériu (5)
Mimi Ivey a Coolio (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Žiadna rozlúčka sa konať nebude! Vo štvrtok svet zarmútila smutná správa. A to, že Coolio (†59), ktorého preslávil hit Gangsta's Paradise, je mŕtvy. Obrovský smútok prežíva najmä exotická tanečnica menom Mimi Ivey, s ktorou tvorili pár zhruba od roku 2012. V najnovšom rozhovore odhalila, ako to v ich vzťahu vyzeralo a prezradila tiež, čo sa dialo, keď jej bola oznámená tá zdrvujúca správa.

Mimi Ivey prezradila, že správu o tom, že jej partner zomrel, sa dozvedela cez telefón. „Pamätám si, že z môjho tela akoby odchádzal život a nedokázala som dýchať. Bola som vonku, chystala som sa odviesť syna na futbalový tréning a pamätám si, že som len spadla na kolená a skolabovala som,” uviedla pre Daily Mail blondínka. 

Zároveň prezradila, že budú rešpektovať umelcove priania. „Nebude mať pohreb a bude spopolnený. Nikdy nechcel nejakú veľkú spomienkovú slávnosť,” povedala k tomu. 

Blondínka v rozhovore prezradila aj to, že s Cooliom mali otvorený vzťah a raper sa stretával aj s inými ženami. „Bol, aký bol. Keď sa stretol s nejakou inou ženou, vedela som o tom,” šokuje Mimi Ivey. „Nemali sme pred sebou žiadne tajomstvá, zhovárali sme sa o všetkom,” dodala. 

Coolio a Mimi Ivey sa poznali zhruba od roku 2004. Iskra medzi nimi však preskočila až neskôr, v roku 2012. Dvojica dokonca chcela svoj vzťah spečatiť svadbou, všetko bolo pripravené, avšak napokon sa rozhodli, že je to len papier, ktorý ku šťastiu nepotrebujú. 

Viac o téme: Coolio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu